Elizas blog

Top 5: nye indkvarteringer til en ferie i 2019

Nu er 2018 forbi og vi er godt igang med det nye år. For mig er noget af det bedste ved nytår, at jeg kan glæde mig til de eventyr, det nye år vil byde på. Er du begyndt at tænke over, hvor du vil tilbringe din ferie i 2019? Jeg glæder mig allerede til at drikke vin i Italien, spise feta og oliven i Grækenland og at besøge mine gæstfri venner i Spanien! I disse lande har jeg også fundet endnu flere autentiske indkvarteringer til dig, som du for første gang kan booke til din ferie i 2019. Her har jeg lavet en lille introduktion til mine nye favoritindkvarteringer i Middelhavsområdet. Jeg er sikker på at én af dem er lige dig!

1. Casa Baliza i Andalusien

Casa Baliza er en oase af ro – en tropisk B&B med de sødeste ejere Nathalie og Bern. Her er stilen gennemført, og indkvarteringen er lyst og rummeligt indrettet. Ejerne er imødekommende, og jeg vil klart anbefale dig at deltage ved deres kulinariske aftener, hvor de kokkererer autentiske spanske retter med dertilhørende lokale vine for deres gæster. Når du ankommer, vil du måske lægge mærke til, at indretningen ikke kun er spansk inspireret, men at der også er spækket med balinesiske detaljer – der står for eksempel en buddhaskulptur ved poolen. Disse detaljer afspejler Nathalie og Berns passion for Bali og er med til at gøre deres B&B personlig og speciel. Kunne du tænke dig at holde ferie i Andalusien i 2019?

2. Leeda’s Cottages på Zakynthos

Denne indkvartering én af mine nye favoritindkvarteringer. Det er den hyggeligste lille familieejede oase, hvor du kan slappe helt af. Dionisios har opkaldt indkvarteringen efter sin datter Leeda. Leeda’s Cottages består af i alt tre villaer i en prægtig have, hvor Dionisios selv dyrker forskellige produkter til sine gæster. Villaerne er rummelige, og de er bygget af lokale materialer. Stenene, som husene er bygget af, har Dionisios selv samlet i området! Indenfor er villaerne autentiske og luksuriøse på samme tid, og jeg har nydt at slappe fuldstændigt af i min smukke villa. Desuden er beliggenheden perfekt i forhold at tage på opdagelse på Zakynthos! Tag for eksempel på opdagelse efter din yndlingstrand eller din favoritte fiskerestaurant. Hver af villaerne har alle en privat swimmingpool og terrasse. Her ligger jeg gerne og læser i en god bog, omringet af oliven- og appelsintræer! Skal du ligge her til sommer og nyde solens varme?

3. Podere Tina i Lazio

Forestil dig, at du ligger ved swimmingpoolen og læser i en god bog. Når du får det lidt for varmt, rejser du dig op for at springe i den dejligt kølende swimmingpool. Du ser dig omkring, og så langt øjet rækker har du udsigt til de frodige italienske bjerge og floderne, der løber sammen for foden af bjerget. Her er der stille, og der er intet du skal nå, måske lige bortset fra at læse din bog færdigt, så du kan hente en ny fra indkvarteringens bibliotek. Jeg drømmer mig ofte tilbage til de romantiske omgivelser, der er ved Podere Tina. Fra indkvarteringen kan du let tage på opdagelse og køre en tur i det frodige og diverse landskab i regionen Lazio. Glem ikke at gå på opdagelse i de lækre retter også! Vidste du, at spaghetti a la carbonara oprindeligt kommer fra denne region? Hvis du får lyst til at lære, hvordan du selv laver den lækre mad, som du finder her, arrangerer ejerne også madlavningskurser. Da jeg besøgte Podere Tina, lærte jeg for eksempel at bage det lækreste italienske brød.

4. Hotel Rural Los Caracoles i Andalusien

Jeg har tidligere kunnet tilbyde ferier til Hotel Rural Los Caracoles del Sevillano, men nu er hotellet tilbage i en renoveret version! I hvert af de små kuppelformede huse finder du en bungalow eller et værelse fyldt af planter og skønne farver. At være på ferie her er lidt som at være med i et eventyr og udsigten over de smukke spanske bjerge gør ikke den eventyrlige følelse mindre. Med denne udsigt foran dig, kan du hver morgen nyde din morgenmad på restaurantens terrasse. Her kan du også bestille de lækreste spanske retter til din aftensmad. Tæt ved indkvarteringen finder du Nerja grotterne, hvor der er hulemalerier fra mennesker, der menes at have boet der for over 20.000 år siden. Andalusien er en region med med en rig historie!

5. Azzure Vista Villa på Zakynthos

Skal du ligge i en liggestol ved din private pool i din ferie i 2019? Ved Azzure Vista Villa har du udsigt til Det Ioniske Hav fra din private villa og den dertilhørende terrasse. Og det bliver bedre endnu; stranden ligger kun 150 meter fra indkvarteringen! Ejeren Petros elsker at forkæle sin gæster, og når du ankommer får du en lille velkomstkurv med lokale produkter. På den måde kan du opleve det skønne Zakynthos i din luksuriøse villa, og med din lejebil kan du tage på opdagelse på øen. Her finder du også den kendte beskyttede marinepark, hvor Middelhavets største population af ‘uægte karetteskildpadder’ lever. Hvis du er til en snorkeltur, kan Petros give dig nogle gode tips til, hvor det er godt at snorkle. Måske ser du endda nogle af skildpadderne! Zakynthos står helt sikkert på min liste over steder, hvor jeg igen vil holde ferie i 2019. Står den på din?

 

Jeg håber, at denne introduktion til mine nye favoritindkvarteringer har kunnet give dig lidt inspiration til din ferie i år! Ellers er der nok inspiration at hente her på bloggen eller på min hjemmeside.

Hvor holder du ferie i 2019? Nogle af mine mest populære indkvarteringer bliver hurtigt udsolgt. Vent derfor ikke for længe med at bestille din ferie!

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar