Elizas blog
Eliza was here

Lær det lokale køkken at kende, på de bedste steder med madlavningskursus!

Efter mine mange års rejser er jeg overbevist om, at du bedst lærer et land at kende gennem det lokale køkken. Du lærer også de lokale meget bedre at kende, hvis du laver mad sammen med dem! Jeg bliver derfor også ekstra entusiastisk når mine indkvarteringer arrangerer madlavningskurser. Et par af mine bedste rejseminder er opstået under disse arrangementer. Det er så inspirerende, at lære de traditionelle retter af en der virkelig brænder for sit lokale køkken. Derudover synes jeg altid det er sjovere at lave mad når man er flere om det, hvad end det er andre gæster eller venner og familie. Da jeg ikke synes du skal gå glip af disse oplevelser, har jeg her samlet mine favorit indkvarteringer, hvor du kan deltage i et madlavningskursus.

Cooking & Nature – Portugal

Navnet røber det allerede en smule; Cooking & NatureCosta de Lisboa står i madlavning og naturens tegn. Her benytter portugisiske Nuno og hans team kun de bedste økologiske råvarer fra landmændene i regionen. Med hjælp kan du lære at lave de mest lækre lokale retter. Pluk krydderurterne fra urtehaven, prøvesmag vine og oste fra regionen eller lær at lave den berømte Alvados-tallerken. Det bedste er at du på forhånd selv kan bestemme hvad du gerne vil lave, og når du ankommer ligger alle ingredienserne klar og du kan derfor bruge al din fantasi og kreativitet til at kreere et skønt måltid. -Dette kunne være en god gave til din partner!

Finca del Mundo – Spanien

Jeg er vild med Patatas Bravas, hvidløgsrejer, oliven og selvfølgelig Jamon Serrano. Du må altid gerne vække mig midt om natten med spanske tapas. Jeg blev derfor også ekstatisk da jeg hørte at de på min indkvartering Finca del Mundo i Andalusien arrangerer et tapaskursus. Mens du nyder et glas cava lærer du hvordan du tilbereder de lækreste spanske tapas retter.

Lameriana Village – Grækenland

At ejerne på Lameriana VillageKreta er forelsket i græsk mad, mærker du med det samme. Hun står tit i køkkenet for at lave sin lækre hjemmelavede marmelade, som jeg nyder til morgenmaden. Hun arrangerer også madlavningskurser, hvor du kan lære det kretensiske køkken godt at kende; lam med grønsager, tærter og Stifado. -Lækkert og smadder hyggeligt!

Hvilke køkkener fra Middelhavsområdet vil du gerne lære at kende?

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar