Elizas blog

Bestigning af Roque Nublo

Mens de første solstråler skinner på mit ansigt, indser jeg hvor heldig jeg er. På dette smukke sted mellem bjergene opholder jeg mig på Parador de Cruz de Tejeda, i nærheden af Roque Nublo. Her er et dejligt spa og en fantastisk udsigt over Gran Canarias bjerge, som jeg i dag vil opleve endnu tættere på …

I dag skal jeg nemlig besøge en af øens hovedaktrationer: Roque Nublo. Ifølge min gode veninde Mari er denne klippe på 1.813 meters højde, et af de smukkeste steder på Gran Canaria. Jeg trækker mine vandrestøvler på og kører sammen med Mari til en lille parkeringsplads, hvorfra vi starter vandreturen ad en god sti.

Vandretur i Gran Canarias magiske landskab

Fra parkeringspladsen ser jeg mig omkring. Udsigten her er allerede spektakulær, hvordan må den så ikke være fra Roque Nublo… Jeg sukker og Mari ser mine øjne funkle. ”Her er smukt, ikke?” Lidt mere end en halv time senere, står vi sammen på toppen af klippen. Som forventet er udsigten her endnu smukkere end nede på parkeringspladsen. Vi er heldige at vejret er klart i dag, for så kan vi se toppen af Spaniens højeste bjerg El Teide på Tenerife. Til den anden side kigger vi ud over kysten af Gran Canaria. Imponerende! Et par minutter står jeg bare og beundrer, hvorefter jeg let kan konkludere at Mari havde ret. Dette er uden tvivl et af de smukkeste steder på Gran Canaria!

Da vi kommer tilbage til Parador de Cruz de Tejeda, klæder vi hurtigt om for at opvarme vores muskler i spaen. Fra det dejlig varme vand kigger jeg ud på bjergene på den anden side af vinduet. Hvor er Gran Canaria dog bare smuk …

Pssst… vil du også gå denne tur op til Roque Nublo?

Kør i retning mod Roque Nublo. Ved bunden af bjerget finder du en parkeringsplads, hvorfra du kan vandre op til klippen på ca. en halv time. Det er en stejl rute så træk vandrestøvlerne på!

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar