Elizas blog
På ferie i sidste øjeblik? Book en last minute ferie!

På ferie i sidste øjeblik? Book en last minute ferie!

Det er ved at være den tid på året… Dine kolleger, venner og familie tager afsted på ferie, og du sidder og ser deres solrige billeder komme forbi, mens du selv drømmer dig væk til syden. Den gode nyhed er, at du kan nå det endnu! Med mine last minute ferier kan du tage på ferie til middelhavsområdet nu til sommer!

Kulinariske oplevelser på Rhodos

Hvis der er én ting jeg er sikker på, så er det, at jeg altid får god mad, når jeg er i Grækenland. Så snart jeg er hjemme i Danmark, længes jeg igen efter de friske grøntsager, den hjemmelavede ost og de mest guddommelige olivenolier. På Rhodos finder du nogle regionale salater. Er du mest til byerferie? Så tag et kig på Nikos Takis Fashion Hotel, som er en oase af ro og idyl i den bilfrie del af Rhodos By. Et par af mine andre last minute indkvarteringer er Petroto Villas syd for Lindos, som har en fantastisk udsigt, og Hotel Kouros tæt ved byerne Kalythies og Faliraki. Ved Hotel Kouros kan du spise de lokale retter i indkvarteringens restaurant!

 

Kulturelle opdagelser i Portugal

Algarve er den sydligste del af Portugal. Her finder du en rig kulturhistorie, præget af blandt andre fønikere, grækere, franskmænd og nordafrikanere gennem historien. Min indkvartering B&B Herdade dos Frades ligger sydpå ved Lagos, og mit familievenlige lille resort Pe No Monte er en anden af mine last minute ferier. Er du mere til den kulturelle by Lissabon? Artvilla ligger en times kørsel fra denne skønne by, og er også én af de indkvarteringer, du stadig kan booke for sommeren.

 

Roadtrip på Sicilien

Mit bedste tip på Sicilien må være at se lidt forskellige steder på øen, mens man er afsted! Vidste du, at du kan kombinere mine indkvarteringer og besøge to eller flere i løbet af den samme ferie? Du beholder lejebilen imens, så du selv kan køre fra den ene indkvartering til den anden. Et godt bud her til sommer er at kombinere de to skønne hoteller, Etna Hotel og Casal Di Noto. Ved at kombinere de to indkvarteringer får du næsten set hele østkysten, herunder vulkanen Etna!

 

Vandreture i Andalusien

Andalusiens smukke bjerge er det perfekte sted at tage på vandreferie til sommer! Ved Hotel Rural los Caracoles del Sevillano bor du omgivet af bjergene. Efter en lang dag med vandreskoene på, kan du springe i swimmingpoolen. Casas de Montejaque og La Posada del Angel er to af mine andre last minute indkvarteringer. Skynd dig at booke din sommerferie til det bjergrige Andalusien! Hvis du mangler lidt inspiration til vandreturen, kan du læse mit blogindlæg om Caminito del Rey.

Mere inspiration til din last minute ferie?

Ved du stadig ikke helt, hvor du vil hen? Læs mine blogs om indkvarteringer til hele familien eller om mine eksklusive indkvarteringer med privat swimmingpool. Men vent ikke for længe med at booke, for mit udvalg bliver stadig mindre!

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar