Elizas blog

Comino: Den lille kommen-ø

Ved Santa Maria-stranden på Comino slår jeg mig ned i det varme sand med en lille kurv med boller og frisk frugt. Stranden ligger ikke langt fra The Blue Lagoon. Lagunen er smuk, men der er lidt for mange mennesker efter min smag. Men den er selvfølgelig et must. Jeg tog dertil tidligt i morges og bredte mit håndklæde ud på en af de flade klipper for at nyde den pragtfulde udsigt. Et par både lå og vuggede søvnigt foran kysten. Havet er krystalklart, det klareste vand jeg har set på Malta indtil nu.

Total afslapning

På vej til Santa Maria-stranden på den lille ø Comino mærker jeg, at jeg slapper fuldstændigt af. Jeg nyder synet af de lilla og hvide blomster, der titter frem mellem klipperne, og indsnuser duften af timian og kommen. Ja, øen er faktisk blevet opkaldt efter denne velduftende krydderurt.

Jeg udstøder et lykkeligt suk. Hvor er det her et skønt sted. Den smukke natur og den lille vig, hvor jeg ligger og slapper af, er lige præcis den perfekte måde at tilbringe min sidste dag på Malta.

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar