Elizas blog
Vakantieadresjes voor dierenliefhebbers

De bedste ferieindkvarteringer med dyr

En oplevelse for børn og alle dyreelskere: på ferie med dyr! Jeg synes selv altid, at det er fantastisk at øse al min opmærksomhed og kærlighed på de nuttede dyr, jeg møder hos mine indkvarteringer. Ved den ene indkvartering bliver jeg mødt af bondegårdsdyr, ved den næste af søde hunde, der vil lege. I anledning af World Animal Day har jeg lavet en liste over mine bedste indkvarteringer for dyreelskere som mig. Hvis du vil kombinere din forkærlighed for at rejse med din forkærlighed for dyr, så vil jeg anbefale dig de nedenstående ferieindkvarteringer med dyr!

Roggia Farm – Korfu

Hos Roggia Farm bliver du omringet af Korfus skønhed, men også af geder, æsler, køer og kaniner, der løber rundt omkring. Også de søde hunde holder stille øje med, hvad der sker. Ejeren Nikos, som også er bondemand, har en stor kærlighed til sine dyr, træer og planter, og elsker at inddrage sine gæster i livet på bondegården. Han dyrker blandt andet også sine egne grøntsager og frugter!

Roggia Farm Roggia Farm

La Casona del Patio – Tenerife

Alle der holder af heste, vil elske La Casona del Patio! Her er der nemlig masser af heste på indkvarteringes store grund. Du kan også bestille forskellige ekskursioner, hvor du kan opleve smukke Tenerife til hest. Hvis du aldrig tidligere har redet på en hest, eller hvis du er usikker på, hvordan man gør, bliver du venligt undervist i at ride, og om, hvordan du skal omgås disse prægtige dyr.

La Casona del Patio La Casona del Patio

Burro Ville – Algarve

Ved min hyggelige indkvartering Burro Ville går der 17 æsler rundt og græsser fredeligt. Æslerne passer perfekt ind i billedet på denne landlige indkvartering, hvor du også finder en sø og masser af planter og vild natur. Det er tydeligt, at ejerne elsker det frie liv på landet, og det smitter af. Heldigvis er Algarve også spækket med naturoplevelser. Blandt andet vil jeg anbefale dig at besøge en korkskov eller en nationalpark.

Burro Ville Burro Ville

Cas Contador – Mallorca

Cas Contador er det perfekte sted at tage til med de mindste. Den gamle bondegård på Mallorca er blevet tryllet om til en autentisk indkvartering, men du ser stadig køer, får og høns gå rundt på grunden. Hvis du er heldig, kan du også opleve at se de små lam og hjælpe med at fodre dem! Du og sin familie kan helt sikkert få et godt stykke tid til at gå, ved at udforske de 50.000 m2, der hører til denne indkvartering.

Cas Contador Cas Contador

Leeda’s Village – Zakynthos

Leeda’s Village består af forskellige lejligheder bygget af natursten. Hertil hører en skøn have fuld af blomster samt oliven-, appelsin-, og citrontræer. Ejeren Dionisios tager dig gerne med til sin lille bondegård, der befinder sig cirka 50 meter oppe ad vejen fra indkvarteringen her på Zakynthos. Ved selve indkvarteringen går der også nogle dyr rundt, men på bondegården finder du både køer, geder, grise, høns, gæs, påfugle, hunde og katte… med mere! Dionisios har et kæmpestort dyrehjerte.

Leeda's Village Leeda's Village

Vil du vide mere om ferieindkvarteringer for dyreelskere?

Se min tidligere blog om ferie med dyr. Vil du have flere informationer om dyrene på mine indkvarteringer, eller vil du selv have et dyr med på ferie? Så tag kontakt til mine kolleger.

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar