Elizas blog
Griekse zonvakanties

De mest populære græske solferier

Min største ferie kærlighed forbliver altid Grækenland. Jeg kan slet ikke få nok af det klare blå vand og de hvide sandstrande. Det er derfor ikke overraskende, at Grækenland er hjemsted for mange af mine mest populære indkvarteringer, mine perler! Mine perler er indkvarteringer, som du kun kan bestille hos mig og som uden tvivl vil give dig en unik Middelhavsoplevelse. I denne blog vil jeg gerne introducere dig til nogle af mine græske favoritter. Bliver du også forelsket i en af disse skønne indkvarteringer, så vent ikke for længe med at booke, for mine perler bliver altid hurtigt optaget…

Apartment Aptera, Kreta

På en bjergskråning på Kreta fik jeg øje på denne hvide perle, de kretensiske lejligheder Apartments Aptera. Den venlige ejer Anna og hendes familie sørger for, at alle dine ønsker bliver opfyldt på dette lille charmerende sted. Med en stor swimmingpool, en hyggelig have, masser af plads og en fantastisk udsigt over Souda-bugten, kan denne indkvartering ikke undgå at stå på min liste. Livsnyderne der vælger at besøge Apartments Aptera vil uden tvivl også værdsætte placeringen, da dette er det perfekte udgangspunkt for at udforske Kreta!

Kymaros Villas, Zakynthos

Ren skønhed, er hvad jeg fandt på Kymaros Villas på Zakynthos På en bakketop på den grønne, sydlige del af øen Zakynthos står tre fantastiske villaer af sten. Det føles som om du befinder dig i et livagtigt maleri, når du kommer ind i disse villaer. Gennem store vinduer i stuen ser du ud på den private pool, der fortsætter ud i det klare blå hav bagved. De heldige, der allerede har besøgt Kymaros Villas, beskriver det som et paradis!

Kymaros VillasKymaros Villas

White Village, Rhodos

Navnet på denne indkvarteringer siger det hele: dette er en hvid græsk landsby. Jeg opdagede dette unikke sted et smukt sted på Rhodos, langt væk fra mængden. De tolv villaer i White Village står frem i de grønne omgivelser og det blå hav. Villaerne er komfortable og stilfuldt indrettede med øje for græsk arkitektur. Den venlige værtinde Irini giver alle sine gæster en ekstraordinær velkomst, herunder velkomstkurv med lokale produkter og en flaske vin. Hvis du holder af fred, ro og privatliv, er dette det perfekte sted for dig!

White VillageWhite Village

Koules Estate, Kreta

At landlivet også kan være luksus, vil du opleve her i stenhusene på Koules EstateKreta. Langt væk fra mængden, midt i  den frodige natur, har Giorgos og hans søster bygget fem fritliggende villaer med private swimmingpools. Overalt kan du se deres kærlighed til naturen, villaerne er bygget af natursten fra området, der er en jordbærhave og der er endda geder. Dette er den perfekte kombination af luksus og autentisitet til mig, jeg elsker det!

Koules EstateKoules Estate

Fandt du ikke den græske solferie, du ledte efter?

Hvis din drømme feriebolig ikke var her, eller er du på udkig efter perler på andre destinationer, så tag kontakt til mig eller kig her!

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar