Elizas blog

Disse fire indkvartinger vækker jeres indre eventyrer

Som du sikkert allerede ved, elsker jeg at slappe af… At ligge i solen, læse lidt i en god bog og langsomt at nyde et dejligt måltid. Men der er også en eventyrer gemt i mig! Én der elsker at tage på lange vandreture i den uberørte natur, én der elsker at svømme i ubesøgte bugter, og én der gerne smager en ret på menukortet, som jeg aldrig har prøvet før. Måske har I det også sådan i jeres familie? De indkvarteringer, du finder i dette blogindlæg vækker min indre eventyrer. Og jeg er sikker på, at de også vil vække jeres! Hvor går familiens næste opdagelsesrejse til?

Fajã dos Padres, Madeira

Ved Madeiras sydkyst ligger indkvarteringen Fajã dos Padres, som du ankommer til med en… kabelbane! Kabelbanen bringer dig til dette helt unikke sted, hvor du overnatter i autentiske feriehuse lige ved stranden. Indkvarteringen ligger midt i frugtplantager og har udsigt til bugten. Jeg har hørt, at du, hvis du er heldig, kan spotte delfiner herfra! Indkvarteringen er ikke egnet for dem, der ikke ønsker alt for meget bevægelse. Til gengæld er den for dem, der vil have en uforglemmelig oplevelse!

  

La Riserva Montebello, Lazio

Det er et eventyr i sig selv at overnatte ved en italiensk bondegård. Men ved La Riserva Montebello i Lazio sørger ejerne for, at du aldrig kommer til at kede dig. Hop i én af de to swimmingpools, spil volleyball med familien eller de andre gæster, skyd med bue og pil, spil tennis eller besøg de søde heste, der også har til huse ved denne indkvartering. Der er altså nok at lave, også for de små eventyrere!

Azienda Vecchia Masseria, Sicilien

Er du til en kulinarisk oplevelsesrejse? På den italienske ø Sicilien finder du den kulinariske indkvartering Azienda Vecchia Masseria. I restauranten, der tilhører denne indkvartering, er der ikke noget menukort. Du bliver derfor nødt til at stole på, at kokken Philippe laver noget lækkert til dig! Og det kan du roligt gøre – jeg har kun haft gode oplevelser med hans lækre, autentiske retter. Desuden er der masser at lave i området! Der er historiske landsbyer, arkæologiske udgravninger, ridning, vandreture og quad udlejning (en form for crosser).

Sa Vaqueria, Mallorca

Lejlighederne ved Sa Vaqueria er et slaraffenland for enhver vandhund. Lejlighederne ligger i en skøn have, hvor der er en stor swimmingpool med flere dybder. Desuden er der en jacuzzi og en sauna, som også kan benyttes af gæsterne. I området kan I tage på vandreture og cykelture. Den hyggelige havneby Porto Cristo ligger desuden også i nærheden. Her er der grotter, smukke kirker og et marked mandag morgen med lokale produkter. Fra Porto Cristo kan I også tage en sejltur på det krystalklare vand, der omgiver Mallorca.

 

Har du spørgsmål om din næste familieferie?

Du sidder sikkert med en masse spørgsmål: Er der en barneseng? Hvor dyb er poolen? Hvad er der at opleve i området? Mine kollegaer sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål! De kan også hjælpe dig med at finde den perfekte ferie til dig og din familie. Ønsker du mere inspiration til din indre eventyrer? Så læs denne blog om min bestigning af Roque Nublo eller om dengang jeg tog til toppen af El Teide.

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar