Elizas blog
Villas Delight

Hold luksusferie ved én af disse eksklusive Eliza-villaer med privat swimmingpool

Blandt mit udvalg af skønne indkvarteringer er der også nogle, som i sommerperioden kun kan bookes gennem mig – mine helt unikke steder! Her kan du virkelig nyde roen og privatlivets fred. Jeg synes selv, at det er skønt at være sammen med andre mennesker, men nogle gange vil jeg helst slappe helt af ved min egen private swimmingpool. Synes du ikke, at det lyder skønt at have sin egen villa, hvor du kan spise morgenmad på din terrasse eller hoppe i din private pool? I dette blogindlæg har jeg samlet fem skønne eksklusive Eliza-villaer med privat swimmingpool, som du i sommerperioden kun kan booke gennem Eliza was here.

Avdou Collection Suites, Kreta

Jeg forstår godt, hvorfor så mange livsnydere synes, at Avdou Collection Suites er så unikt et sted. De fleste af villaerne her har privat swimmingpool med en romantisk belysning om aftenen. Men også om morgenen og i løbet af dagen er dette sted fantastisk. Fra swimmingpoolen har du udsigt til det grønne landskab på Kreta. Villaerne har egen terrasse med parasoller og liggestole. Al den ro og det privatliv, du har brug fro, finder du her!

Aresti Villas, Zakynthos

Ved Aresti Villas kan I nyde jeres egen store villa med græsk stemning og masser af privatliv. Ejeren Dionissos har sammen med sin familie bygget denne skønne indkvartering. Alle villaerne er unikt og hyggeligt indrettet. Villaerne har egen have med privat swimmingpool og liggestole. For ro og privatliv er du altså kommet til det rette sted. Du kan også tage på spændende udflugter fra din villa og opleve, hvad Zakynthos har at byde på.

Koules Estate, Kreta

Såvel ude som inde finder du ved Koules Estate luksus og perfektion. Naturstenshusene er indrettet med stil og befinder sig i de skønneste omgivelser på Kreta. Ejerne har nået deres mål om at skabe en luksuriøs indkvartering på landet. I har masser af privatliv her med jeres private swimmingpool og flotte terrasse. Hvis du gerne vil spise din morgenmad på terrassen, kan du bare få morgenmaden bragt. Du kommer ikke til at mangle noget på den skønne ø.

Monodentri Villas, Lefkas

Panos, som ejer Monodentri Villas, har bygget sin indkvartering med al sin passion. Han er stolt over sine hyggelige villaer på Lefkas. Hver villa har udsigt over dalen og er udstyret med en privat swimmingpool. Du får endda din egen hængekøje, hvori du kan hænge og vugge dig selv i søvn. Husene, der er bygget af natursten, passer godt til det omkringliggende, flotte landskab. Der er nok at opleve på denne skønne ø!

Villas Delight, Kreta

Fra Villas Delight ser du ud over en fantastisk olivenplantage. Ejeren George og hans to sønner giver dig en varm velkomst når du ankommer ved disse skønne lejligheder og villaer. Her kan du nyde din private swimmingpool med komfortable liggestole. Et perfekt sted at nyde solnedgangen… Kreta er en ø, der er værd at besøge. Tag blandt andet hen og se den hyggelige by Sitia, der ligger lige i nærheden, eller én af de flotte strande. Læs mere om, hvad du kan lave på øen her.

Spørgsmål omkring mine eksklusive Eliza-villaer?

Har du spørgsmål til én af mine eksklusive indkvarteringer med privat swimmingpool? Tag da kontakt til mine kolleger.

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar