Elizas blog

Elizas bloggerhus på Cypern

I øjeblikket forbereder jeg noget spændende. Denne uge ankommer der nemlig en gruppe af bloggere på Cypern, hvor de vil opholde sig en uge – det vi kalder et bloggerhus, i Eveleos Country House – én af mine indkvarteringer på Cypern i landsbyen Tochni. Tochni er en typisk autentisk landsby med smalle gader, traditionelle huse, blomsterhaver og en fin lille kirke. Den bliver ikke uden grund kaldt for himmel på jorden for kunstnere.

Området omkring Eveleos Country House er kendt for de ældste og største olivenmarker på øen. Det er et ideelt sted for naturelskere og opdagelsesrejsende. Fra området kan du med lejebilen komme ud på de skønneste ture i Cyperns bagland.

At tage på opdagelse, det er præcis hvad mine gæster kommer til i den kommende uge. Der er så meget smukt at se og lave på Cypern. Pafos by er udråbt til Europæisk Kulturhovedstad i år – det er allerede lovende! Inde på øen finder du også Troodos bjergene, der er perfekte til en vandretur i det frodige landskab. Derudover findes der mange vinbyer på hele øen, hvor de producerer helt fantastisk vin! Det er et besøg værd.

 

Er du blevet nysgerrig? Så kan du følge mine gæster gennem sociale medier og deres blogs. Og så skal jeg selvfølgelig nok fortælle dig om de bedst gemte hemmeligheder på Cypern.

Du kan følge bloggerne LauLauBauBau og Wewonder på deres hjemmesider, og selvfølgelig også på instagram hvor du kan finde henholdsvis @laulaubaubau og @miekristinequist.

Det skal nok blive spændende. Jeg håber, at du følger med!

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar