Elizas blog

Eliza fortæller om Elizas skov

Se mine opdagelser i Elizas skov på min hjemmeside.
  • Sådan planter du et træ i 7 trin

    Takket være jeres bidrag vokser Elizas Skov allerede godt. Måske undrer du dig over, hvordan træerne rent faktisk bliver plantet. Derfor optog jeg under mit besøg til Elizas Skov en lille film, for at vise dig, hvordan det forløber. Spoiler: at...

  • Historien bag Elizas Skov – episode 2

    For at give dig mere indsigt i skovbrandene i Portugal og udviklingen af skoven, bad jeg mine venner give mig så meget information som muligt. Her kan du se episode 2 af deres opdateringer. Den første episode kan du se her, i første episode om...

  • Historien bag Elizas Skov – episode 1

    For at give dig mere indsigt i skovbrandene i Portugal og udviklingen af skoven, bad jeg mine venner give mig så meget information som muligt. Her kan du se episode 1 af historien bag Elizas Skov. Vil du også hjælpe med at etablere skoven? Så læs...