Elizas blog
vakantie adresjes voor volwassenen

Fem autentiske ferier, kun for voksne!

Har du lyst til at nyde en ferie uden en masse børn, der farer rundt omkring dig? Så er du kommet til det rette sted. Jeg har et udvalg af indkvarteringer, der kun er for voksne, som jeg vil dele med dig her. Her kan du nyde roen i fulde drag. En romantisk ferie med din partner, eller en afslappende tur med vennerne. Læs en bog i ro og mag ved swimmingpoolen eller slap af i spaen. Ved disse indkvarteringer, kun for voksne, kan det alt sammen lade sig gøre, og du kan nyde en afslappende ferie.

Casa Alora, Andalusien

Holder du af ro, en gæstfri velkomst, uendelig natur og kulturelle oplevelser? Så er dette stedet, hvor du skal være! Ejerne Nelly og Gerard ved præcist hvad gæstfrihed er, og de modtager dig varmt, når du ankommer. Den hyggelige indkvartering Casa Alora i Spanien består af huse, der indeholder alt, hvad du kan tænke dig. Sammen kan I nyde den roantiske udsigt til solnedgangen, mens I ligger i loungestolene. Sørg for at tage rundt og se omgivelserne, der helt sikkert er køreturen værd! Indkvarteringen ligger nemlig midt i Andalusiens flotte bakker.

Monte Borboleta, Algarve

En anden af mine indkvarteringer kun for voksne er Monte Borboleta i Portugal. Når du træder ind på grunden, forblændes du af den skønne udsigt over Algarve. I det fjerne kan du endda se det azurblå hav. Find et sted ved swimmingpoolen eller hop i jacuzzien sammen, mens du nyder solen, som langsomt går ned. Efter en dags afslapning kan du efter forespørgsel få ejerne Laurent og Shéra til at kokkerere dig et portugisisk måltid. Dette sted er også perfekt til en gruppe venner, der vil nyde en ferie sammen i en lejlighed.

La Posta di Confine, Umbrien

Intet er standard ved bondegården La Posta di Confine i det smukke Umbrien. E tunikt sted i Italien for en voksen-ferie. Fra den store have har du adgang til terrassen og swimmingpoolen. Skyggestederne, liggestolene ved poolen og de flotte træer og blomster gør dette rustikke palads for par og vennepar. Når I vågner, kan I nyde udsigten til en farverige have, for derefter at nyde den frisklavede morgenmad. Tag også på tur og nyd dalene med oliventræer eller egetræsskovene.

Caesars Gardens Hotel & Spa, Rhodos

Caesars Gardens Hotel & Spa er et sted, hvor du kan nyde al luksus på den idylliske ø Rhodos. Ved den store swimmingpool ligger de smagfuldt indrettede lejligheder. Gå en tur i haven og besøg spa’en for en afslappende massage eller en forfriskende ansigtsbehandling. Hvis du ikke synes, at det er nok afslapning, kan du også slappe af i jacuzzien! Det særlige ved denne indkvartering i Grækenland er, at det også er en kulinarisk indkvartering. I den lækre restaurant, hvor de holder Sea Food Night hver søndag, kommer du ikke til at mangle noget!

Hotel San Roque, Tenerife

Når du ser denne smukke, røde bygning, så ved du, at I er ankommet ved Hotel San Roque! Jeres ferie på Tenerife kan begynde, og sammen med din partner eller dine venner kan du nu nyde jeres quality time! Hotellet er ligeså farverigt indenfor som det er ude og alle værelser har en hyggelig udstråling. Afslapning står centralt her – ejerne har sørget for, at I kan slappe helt af. Der er derfor også en lækker sauna. Det lyder so mdet ægte Spanien, ikke?

Kunne du lide mine tips til ferier kun for voksne? I dette blogopslag finder du mine eksklusive Eliza was here villaer med privat swimmingpool. Og her finder du mine tips til den perfekte bryllupsrejse!

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar