Elizas blog

På ferie hos de sødeste ejere

En af mine favorit ting ved at rejse er, at møde nye mennesker og at danne venskaber. Det er altid hyggeligt at snakke med ejerne fra mine indkvarteringer. Om deres drømme, om deres liv, om landet… Nogle af dem jeg husker bedst, vil jeg gerne dele med dig her på bloggen!

Pepy har den smukkeste udsigt over Kreta

På Kreta mødte jeg Pepy, ejeren fra Apartment Nymphes. Allerede efter vores første møde, var jeg vild med hende! Hendes entusiasme, hendes hjælpsomhed… Hun er virkelig en solstråle, som gør alt for, at hendes gæster har det godt. Og så har hun et fantastisk sted. ”Om aftenen kan du bare sidde i din lejlighed, og nyde solen der går ned i havet!”

Vivian gør Santorini endnu smukkere

På den særlige ø Santorini, bliver jeg gang på gang overrasket over de hundredevis af hvide huse. Så smukt! Stadig blev min rejse på denne ø kun bedre efter at jeg mødte Vivian ved hendes indkvartering Desiterra Luxury Suites. Hurtigt opdagede jeg, at Vivian er en stjerne til at hjælpe sine gæster. Hun har utallige tips til at gå på opdagelse på Santorini, og gør også noget helt unikt. ”Vi tager dig gerne med ud på vandet i vores båd!”.

Dimitris Spanos byggede et hus på Cypern

Spanos House er sådan et sted, hvor jeg med det samme følte mig hjemme. Det skyldes dels den hjertevarme ejer, Dimitris Spanos. På et stykke land fyldt med appelsintræer, byggede han et lille hyggeligt compleks med en swimmingpool. Lige midt i den rolige natur på Cypern nyder Spanos livet på hans stykke land. Er du nysgerrig efter at høre hans historie? Se filmen herunder!

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar