Elizas blog

Ferie med hele familien? Her er mine 5 favoritter

Der er vidunderligt roligt. Foruden fuglenes kvidren og børnenes sludren, hører du ingenting. Du og hele din familie sidder rundt om et stort bord, lige under middelhavssolen. I jeres ferievillas have, begynder du at kunne dufte grillen der varmer op. Det lyder som en dejlig sommer, gør det ikke?

Når man skal på ferie med hele familien kan det nogle gange være lidt af en udfordring. Ikke alle feriesteder giver den plads, eller de faciliteter, som en stor gruppe har brug for. Børnene vil gerne have en kæmpe swimmingpool. Forældrene eller bedsteforældrene vil gerne have rolige omgivelser og måske en smule luksus. Her har jeg samlet mine favorit indkvarteringer til din ferie med hele familien. Der er noget for enhver smag!

 

Il Tesori Dassia Villas – Korfu

2-8 personer

De søde ejere Yiannis og Efi vidste, hvordan de skulle skabe det perfekte sted for gruppeferier: Il Tesori Dassia Villas. De har bygget ferievillaer med tre etager, hvoraf nederste etage er adskilt fra de to øverste og begge har egen indgang. Her kan du derfor tage på ferie med andre familier i den samme villa, men samtidigt have lidt privatliv. Hos denne indkvartering på Korfu er der tænkt over alt: Solpletter finder du hele vejen rundt om huset. Der er desuden en privat swimmingpool tilhørende villaen og en hyggelig have.

Carini Farmhouses – Gozo

1-8 personer

Den lille fin ø Gozo har en rig historie, som du bedst oplever ved at bo i et autentisk ‘farmhouse’. Carini Farmhouses, som er beliggende på toppen af en bakke, er bygget af natursten i ægte maltesisk stil. Her kan du vælge mellem forskellige villaer med plads op til otte personer. Alle villaerne er indrettet i autentisk, men moderne, stil og har tilhørende dybblå privat swimmingpool, samt en terrasse hvor I sammen kan nyde solen og de lokale landsbyer, som I kan se i horisonten.

Son Calo – Mallorca

1-5 personer

Ejeren Juan voksede selv op i denne finca, der er flere hundrede år gammel. Den har i over 200 år tilhørt familen. Son Calo blev for nyligt renoveret og er nu fuldt udstyret og klar til at huse din familie i smukke omgivelser på Mallorca. Juan tager imod sine gæster med åbne arme og behandler jer, som var I hans egen familie. Der er på stedet en rummelig lejlighed med plads til fem personer. Er I flere, så er det muligt at booke flere – eller endda alle lejlighederne.

Casa Vale da Rainha – Algarve

2-12 personer

Hos Casa Vale da Rainha i den portugisiske region Algarve kan selv de største familier være! Stedet har været i familien gennem generationer og består af to store villaer. I begge villaer kan der være op til 12 personer. Hver villa har privat swimmingpool og en stor have med terrasse. Villaerne er indrettet autentisk med øje for detaljen. Her føler man sig som en vaskeægte kongefamilie!

Cantueso – Andalusien

2-6 personer

Ferieindkvarteringen Cantueso ligner en lille landsby i sig selv! På dette hyggelige sted i Andalusien finder du forskellige hvide huse omgivet af de fineste haver. Den største lejlighed har plads til seks personer, men det er også muligt at leje flere forskellige lejligheder sammen. Om aftenen kan I alle sammen spise i restauranten, hvor der også er en børnemenu på det spanske menukort. Stedet er et ægte paradis for børn med den store pool, den afskærmede børnepool, legepladsen og det overdækkede legerum. Man kan trygt tage sine mindre børn med hertil.

Vil du have mere inspiration? I denne blog finder du mine bedste indkvarteringer for ferier med børn.

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar