Elizas blog

Historien bag Elizas Skov – episode 1

For at give dig mere indsigt i skovbrandene i Portugal og udviklingen af skoven, bad jeg mine venner give mig så meget information som muligt. Her kan du se episode 1 af historien bag Elizas Skov. Vil du også hjælpe med at etablere skoven? Så læs dette blogpost!

I denne episode:

Introducerer Matt, Duarte og Pedro sig og tager dig med til Elizas Skov. Præcis en uge efter skovbrandene i International Douro Natural Park var slukket, tog de afsted for at fastlægge ødelæggelserne. Denne episode giver dig et godt billede af, hvordan området er påvirket. De forklarer også, hvorfor det er vigtigt at der handles med det samme, samt hvad Elizas Skov kan betyde for området.

Du har måske allerede set på Instagram, at jeg for nyligt besøgte området for at plante det første træ. Videoen af denne begivenhed følger snart!

Tager du del i Elizas Skov?

I sommeren 2017 hærgede der voldsomme skovbrande i International Douro Natural Park i Portugal. Jeg er gået sammen med non-profit organisationen Mossy Earth, for at genopbygge 20 hektar af dette ødelagte område. Det gør vi ved at plante Elizas Skov, og du kan hjælpe! For 75 kr. kan du købe et træ i Elizas Skov, og sammen kan vi bringe dette område tilbage til live!

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar