Elizas blog

Historien bag Elizas Skov – episode 2

For at give dig mere indsigt i skovbrandene i Portugal og udviklingen af skoven, bad jeg mine venner give mig så meget information som muligt. Her kan du se episode 2 af deres opdateringer. Den første episode kan du se her, i første episode om historien bag Elizas Skov. Vil du også hjælpe med at etablere Elizas Skov? Så læs dette blogpost!

I denne episode…

Giver Matt dig en kort opdatering om Elizas Skov. Han fortæller dig alt om forandringerne skoven har gennemgået i den seneste tid. Der er ikke kun blevet plantet en masse træer, men der er også kommet dyr tilbage til området. På nuværende tidspunkt er 1154 træer er blevet købt i Elizas skov! Matt og hans hold har allerede plantet 2000 træer, da der i det kolde vintervejr ikke kan plantes.

Tager du del i Elizas Skov?

I sommeren 2017 hærgede der voldsomme skovbrande i International Douro Natural Park i Portugal. Jeg er gået sammen med non-profit organisationen Mossy Earth, for at genopbygge 20 hektar af dette ødelagte område. Det gør vi ved at plante Elizas Skov, og du kan hjælpe! For 75 kr. kan du købe et træ i Elizas Skov, og sammen kan vi bringe dette område tilbage til live!

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar