Elizas blog
indkvarteringer ved stranden

På disse indkvarteringer ved stranden, skinner solen hele året rundt!

Åh, hvor jeg dog elsker sommeren og solen! Jeg lukker mine øjne, brisen gennem mit hår og jeg drømmer mig væk til udsigt over stranden og havet… Det kunne jeg sagtens vende mig til hele året rundt. Nu er vejret jo fantastisk her, men i efteråret og om vinteren flygter jeg gerne for de mørke dage i Danmark, for at opsøge Middelhavssolen. I denne blog har jeg samlet mine fem favorit indkvarteringer ved stranden, hvorfra du næsten kan rulle til stranden!

Ellotis Beach, Kreta

Et dejligt tilflugtssted ved havet, er dette lille lejlighedskompleks Ellotis BeachKreta. Stranden ligger lige over gaden. Her finder du liggestole og parasoller, som du frit kan bruge. Terrassen på billedet er et af mine yndlingssteder i solen eller i skyggen, med bølgernes brusen, udsigten, den græske musik i baggrunden, fødderne i sandet… Et sted for rigtige strandelskere!

Afstand til stranden: 10 m.

Ellotis Beach Ellotis Beach

Garahotel, Tenerife

Sonia og Miguel får mig altid til at føle mig hjemme her. Ejerene af Garahotel Tenerife bor her også selv og sørger for at ingen gæster mangler noget. Om morgenen bliver du forkælet med en omfattende morgenmadsbuffet på terrassen, hvorfra du kan dufte og høre havet… Jeg kan slet ikke vente med at slentre på de sorte strande og se bølgerne ramme klipperne!

Afstand til stranden: 50 m.

Garahotel Garahotel

Hotel Villa Ana Margarida, Costa de Lisboa

Dette sted er en fryd for dine øjne! Faderen til Margarida, ejeren af Hotel Villa Ana MargaridaCosta de Lisboa, har designet dette hotel. Han har været beskæftiget inden for søfart, og det sporer man tydeligt i hotellets indretning. Når du tror at du har fået øje på alle de kunstneriske detaljer, bliver du igen overrasket. På den hyggelige ’Fisherman Beach’ lidt længere fremme, kan du bruge din egen kreativitet og bygge et fint sand slot!

Afstand til stranden: 150 m.

Hotel Villa Ana Margarida Hotel Villa Ana Margarida

Estalagem da Ponta do Sol, Madeira

Dette hotel er beliggende i landsbyen Ponta do Sol, som også betyder ‘Point of the Sun’. Jeg kommer her gladelig for at nyde solen. På min balkon på Estalagem da Ponta do SolMadeira, falder jeg tit i staver over den smukke udsigt over bakkerne og havet. På den nærliggende stenstrand kan du nyde solen i stilhed, og lidt længere oppe ad stranden kan du (lære at) surfe!

Afstand til stranden: 200 m.

Estalagem da Ponta do Sol Estalagem da Ponta do Sol

Quinta Sao Pedro, Algarve

Hvor har ejeren Ana skabt et postkort værdigt sted! Quinta Sao Pedro i Algarve er blevet fuldstændig renoveret. Den blåhvide quinta ser ikke bare godt ud udefra, lejlighederne er indrettet med kærlighed og smag. Her kan jeg afslappet vende tilbage efter en dag med mine fødder i sandet. De gyldne strande i nærheden er omgivet af høje klipper, og du kan endda lære at sejle i kajak her!

Afstand til stranden: 1 km.

Quinta Sao Pedro Quinta Sao Pedro

Mere inspiration til solferier i efteråret eller vinteren?

denne side finder du alle mine vintersol destinationer. Du kan også læse min blog med fem vintersikre indkvarteringer med opvarmet pool!

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar