Elizas blog
Spa hotels

Lad dig forkæle på disse dejlige spahoteller

Hvordan ser min ideelle afslappende ferie ud? Jeg vågner op i blødt hotelsengetøj, en fest af en frisk morgenmad og derefter ud i naturen på en god tur. I slutningen af dagen hviler jeg mine trætte fødder og tillader mig at blive forkælet i spaen, før jeg igen springer på hovedet i seng igen, udhvilet og balanceret. Lyder det også godt i dine ører? Jeg elsker at bo på spahoteller, hvor du finder alle disse faciliteter under et tag. Især om vinteren, når solen skinner mindre, elsker jeg at varme op i saunaen eller boblebadet. Dig også? Her finder du mine fem foretrukne spahoteller, hvor du er garanteret at kunne slappe helt af!

Hotel Spa Las Orquideas, Andalusien

Når du ankommer til Hotel Spa Las Orquideas i Andalusien, kan jeg love dig, at du med det samme bliver forelsket. Hvis det ikke er den fantastiske udsigt over søen og bjergene, er det den unikke og klassiske stil på hotellet. Det er Ikke kun dine øjne der her bliver forkælet, men også resten af din krop. Spahotellet har alle former for luksuriøse faciliteter til afslapning, herunder et solarium, tyrkisk bad, jacuzzi og swimmingpool.

Hotel Spa Las Orquideas Hotel Spa Las Orquideas

The Library Hotel & Spa, Cypern

Har du nogensinde prøvet et mudderbad? Mens aromaer fra Cyperns forårsblomster fylder rummet, gnider du naturlig mudder på din hud. Du slapper af helt og det er også sundt for din krop. På The Library Hotel & Spa kan du prøve dette, som jeg absolut kan anbefale! Du kan også prøve et af velværebadede som f.eks. et urtebad, eller nyde forskellige massagebehandlinger.

The Library Hotel & Spa The Library Hotel & Spa

Hotel Spa La Romana, Alicante

Midt i vinmarkerne og bakkerne i Alicante finder du Hotel Spa La Romana. Denne gamle vingård er blevet omdannet til den smukke finca, den er i dag. Spaen er beliggende i en fritstående bygning med naturligt dagslys. Det var oprindeligt designet som et moderne Hammam med blandt andet et varmt og koldt vandbad, jacuzzi, tyrkisk bad og rum til forskellige terapier.

Hotel Spa La Romana Hotel Spa La Romana

PortoBay Serra Golf, Madeira

På det lyseblå spahotel PortoBay Serra Golf kan du benytte saunaen, slappe af i den opvarmede indendørs pool med hydromassage eller nyde forskellige former for massage. Derudover kan du på denne kulinariske indkvartering også nyde typiske retter fra Madeira … Lækkert!

PortoBay Serra Golf PortoBay Serra Golf

Parador de Cruz de Tejeda, Gran Canaria

Spahotel Parador de Cruz de Tejada er beliggende på et af de højeste punkter på Gran Canaria, hvorfra du har en betagende udsigt over naturreservatet Parque Rural de El Nublo. Under dit ophold kan du gratis bruge spaen en gang om dagen. Massage og andre behandlinger kan reserveres mod et gebyr. Her er det den rene fornøjelse…

Parador Cruz de Tejeda Parador Cruz de Tejeda

Andre indkvarteringer hvor du kan slappe helt af

Læs også min blog om mine foretrukne private villaer, hvor du kan slappe af helt uforstyrret, eller søg efter indkvarteringer med jacuzzi på min hjemmeside.

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar