Elizas blog

Vil du på ferie nu? Vælg en af disse lastminute destinationer

Jeg forstår udmærket, hvordan du har det. Overalt ser du dine venners ferie billeder komme forbi, og du føler dig en smule jaloux. Heldigvis er det aldrig for sent at bestille en ferie. Jeg har her valgt de bedste destinationer til din lastminute ferie. Flyver du her i juni eller juli, er jeg sikker på, at du får en dejlig ferie!

Hyggelige landsbyer og svajende palmer: Kreta

Kreta er Grækenlands største ø, og også den sydligste ø, hvilket betyder at man kan forvente tropiske temperaturer og omgivelser. For eksempel blev billedet over denne blog taget på Kreta, ikke på Bahamas! Jeg elsker at vandre gennem de livlige landsbyer, forbi restauranter, barer og lokale butikker. Kreta er virkelig en perfekt feriedestination og sjældent finder du så mange hyggelige mennesker som her. De dejlige ejere af Villas Delight og Anemos Villas glemmer jeg aldrig.

Kultur og lækker mad: Andalusien

Foretrækker du at besøge så mange seværdigheder som muligt på din ferie? Så er Andalusien i Spanien den perfekte lastminute destination til dig. Fra min indkvartering Casa Rural Los Algarrobales er indenfor halvanden time i den smukke by Sevilla. La Posada Morisca er tæt på Grenada, hvor du finder mange spændende bygninger. Husk ind i mellem at tage tid til at slappe af, for i denne region spiser du de mest lækre tapas!

Gyldne strande og uberørt natur: Algarve

Når himlen er blå og solen står højt, ligner strandene på den portugisiske kyststrækning Algarve nogle gange guld! Sandet og klipperne ligger og skinner i solen. Som strandløve kan du være heldig på Quinta do Mel eller Quinta Soa Pedro, da disse indkvarteringer ligger lige ved havet. Udover en fantastisk kyststrækning har Algarve også et smukt landskab. I de mange naturreservater kan du vandre og cykle, mens du bliver forbløffet over det uberørte landskab.

Endnu mere inspiration til din lastminute ferie?

Læs for eksempel mine tips til indkvarteringer til familien eller til private villaer. Har du ikke fundet din perfekte indkvartering endnu? Find den her.

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar