Elizas blog
Luksusvillaer til en ferie med vennerne

Luksusvillaer til en ferie med vennerne

´Jo større, jo bedre´ er noget, man ofte hører, og det kan jeg absolut også skrive under på. Når jeg er alene på ferie, elsker jeg at møde andre mennesker og tage på alle mulige udflugter. Men somme tider er man lidt træt af at rejse alene, og så spørger jeg, om der er nogen af vennerne, der har lyst til at tage med mig. Heldigvis er der altid nogle, der er med på ideen! Det bliver hurtigt besluttet, at det er meget sjovere at bo sammen i en luksusvilla, hvor vi har hele herligheden for os selv. Men hvor finder man et fantastisk sted at bo til 6-10 personer? Og hvor skal turen gå hen? Her kommer nogle af mine bedste bud på villaer, der er egnet til en ferie med vennerne!

Med vennerne til … Grækenland

Et af mine venners foretrukne rejsemål! Derfor er Grækenland det sted, hvor jeg kender de fleste unikke villaer, der er egnet til en ferie med vennerne. Det forhindrer os i øvrigt ikke i at vende tilbage gang på gang, for der er masser af øer at vælge imellem!

Luksusvillaer til en ferie med vennerne

Med vennerne til … Cypern

Både den europæiske og asiatiske indflydelse er grunden til, at jeg ofte vender tilbage til Cypern. Kulturen er et unikt miks, og jeg elsker at prøvesmage nye ting fra det lokale køkken. Det er på høje tid at dele disse oplevelser med mine egne venner (og med dine).

Luksusvillaer til en ferie med vennerne

Med vennerne til … Spanien

I skønne Spanien kan jeg nemt finde tre villaer til jer, hvor du og vennerne undgår de travle turiststeder. Tag på opdagelse i Andalusien eller oplev smukke Ibiza.

Luksusvillaer til en ferie med vennerne

Med vennerne til … Portugal

Algarve kan byde på fantastiske strande, spændende naturområder samt en venlig befolkning. Om aftenen kan I tage til charmerende byer eller landsbyer og gå på udkig efter små, hyggelige restauranter, hvis I da ikke vælger at fyre op i grillen i jeres egen have.

Luksusvillaer til en ferie med vennerne

Med vennerne til … Malta

Omgivet af grøn natur, bakker og dale får man indtrykket af at have verden for sig selv. Tag en gåtur om morgenen og hop i den private pool bagefter, så får du en skøn start på dagen.

Luksusvillaer til en ferie med vennerne

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar