Elizas blog

Den nuværende situation i Algarve

Den sydligste del af Portugal, Algarve, er på nuværende tidspunkt plaget af alvorlige skovbrande. Branden begyndte i fredags i den nordlige del af Algarve, i bjergene ved Monchique. I mellemtiden arbejder mere end 1000 brandmænd på at bekæmpe ilden. Til trods for deres store indsats spredes ilden desværre ud mod kysten. Jeg vil derfor gerne oplyse dig yderligere om situationen i Algarve.

Situationen ved mine indkvarteringer

Jeg kontaktede med det samme alle mine indkvarteringer i Algarve, for at holde mig opdateret om den aktuelle situation. Ilden har spredt sig så meget at den nu er ankommet i området omkring Portimao. Mine indkvarteringer Burro Ville og Gato Preto de Silves ligger her i nærheden. Branden er endnu ikke fremme ved indkvarteringerne, men rejsende hertil vil kunne opleve røg og aske som transporteres med vinden. Røgen er allerede blevet set på Burro Ville. I går blev mine gæster på Gato Preto de Silves evakueret som en sikkerhedsforanstaltning og flyttet til en anden indkvartering. På stedet bliver ilden nøje overvåget, og der vil blive taget de nødvendige beslutninger, hvis stedet bliver usikkert.

Mine kollegaer holder øje med situationen

Skal du indenfor kort tid på ferie til en af mine indkvarteringer i Algarve? Så kan du som udgangspunkt regne med at din ferie stadig kan gennemføres. Sker der ændringer som får betydning for din ferie, kontakter mine kollegaer dig direkte. Har du har spørgsmål om situationen, bedes du kontakte ​​mine kollegaer, som sidder klar ved telefonen (89 88 24 29) eller per e-mail.

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar