Elizas blog
nye-ferieadresser-2020

Top 8: Nye ferieadresser i 2020

For mig betyder et nyt år ofte nye ferieadresser. Jeg ser tilbage på mine populære adresser i 2019, men jeg har også været på udkig efter nye skønne, ukendte feriebestemmelser. Og det er lykkedes mig at finde perfekte perler, hvor du kan nyde ferien i fred og ro. I denne blog deler jeg mine top 8 nye ferieadresser i 2020.

1. Herdade da Rocha i Alentejo

Du finder denne ferieadresse i Alentejo, en ny region i Portugal, som du kan booke hos mig fra nu af! Herdade da Rocha ligger omgivet af smukke vinmarker, og der er altid mulighed for at få en smagsprøve. Stedets udstråling og indretning gør, at man næsten har en fornemmelse af at befinde sig i troperne! Slap af ved poolen eller kom helt ned i gear i meditationsrummet. Om aftenen byder restauranten på portugisiske retter eller du kan også bare hygge dig med en drink.

nye-ferieadresser-2020

2. Thalassines Villas på Cypern

Har du lyst til at føle sand mellem tæerne efter bare få skridt? Din drøm går i opfyldelse i Thalassines Villas, for denne ferieadresse har en privat strand, hvor du kan dase og slappe af, og der er også en hyggelig, lille strandbar. Stedet byder desuden på en strandbiograf, hvor du på faste aftener kan slappe af med en god film. Dette sted er alletiders base, hvis du ønsker at tage på opdagelse på Cypern.

nye-ferieadresser-2020

3. Podere Castellare Eco Resort i Toscana

Italien er efter min mening kærlighedens land. Og Podere Castellare Eco Resort, en af mine yndlingsadresser i 2020, er et godt eksempel på, hvor mærkbar kærligheden er. Landejendommens indretning er skøn og farvestrålende, og værelserne byder på en fantastisk udsigt. Toscana emmer af ro og fred, og stedet her er den perfekte base, hvis du ønsker at gå på opdagelse i omgivelserne. Lej fx en cykel og kør skønne landskaber i møde. Eller slap helt af og forkæl dig selv med en dag i spaen!

4. Finca Gordo i Andalusien

Kobl helt fra i Finca Gordo. Stedet ejes af hollandske Peter og Marina, der har forelsket sig i Andalusien. Nyd den skønne udsigt fra swimmingpoolen eller tag på tur med Peter. Han organiserer udflugter i bjergene og giver kurser i fotografi. På den måde lærer du at tage feriens flotteste billeder.

nye-ferieadresser-2020

5. Nama Retreat på Rhodos

Jeg kommer altid i supergodt humør på Rhodos og især Nama Retreat får mig til at føle mig fri som fuglen. Omringet af frodige pinjetræer, udstrakte marker og lave bakker træder jeg ind i en oase af ro og fred. Tag på diverse udflugter fra denne nye adresse eller besøg de omkringliggende landsbyer. Hvis du ønsker at slappe fuldstændigt af, kan du også booke en massage.

6. Conversas de Alpendre i Algarve

Nyd skønne Algarve med dette moderne eventyrslot som base. Conversas de Alpendre er nemlig stedet for ægte livsnydere. Den moderne feriebestemmelse byder på hyggelig familiestemning og landlig indretning med enhver komfort. De rolige farver får dig til at slappe af direkte ved ankomst. Fra swimmingpoolen har du udsigt over det portugisiske landskab. Holder du ferie her i 2020?

nye-ferieadresser-2020

7. Acquaterra Villas på Lefkas

Acquaterra Villas er et sted hvor jord og hav mødes. Beliggenheden på en lille bakketop giver dig en fantastisk udsigt over det krystalklare vand. Stedet indbyder også til at opleve en pragtfuld solnedgang, hvor øen hylles i en betagende smuk glød. Nyd de skønne aftener til ud på de små timer og oplev om dagen alle de fine småstrande, som Lefkas har at byde på.

nye-ferieadresser-2020

8. Finca S’Estelrica på Mallorca

Mallorca stjal mit hjerte for mange år siden, men i år er også Finca S’Estelrica kommet med på yndlingslisten. De skønne, rolige omgivelser gør det til et sted, hvor du helt ugeneret bare kan nyde livet. Tag også på opdagelse i den dejlige natur eller oplev de hyggelige byer på denne spanske ø. Og glem naturligvis ikke at tage en dukkert i infinity-poolen.

nye-ferieadresser-2020

Vil du have mere inspiration til ferien i 2020?

Har du allerede en ide om, hvor ferierejsen skal gå hen til næste år? Hvis du har brug for mere inspiration, så kan du tjekke mine eksklusive adresser i 2020 eller se alle mine ferieadresser i 2020 på hjemmesiden. Hvis du ligesom jeg er vild med små, charmerende steder, så vent ikke alt for længe med at booke, for de ægte perler er altid hurtigt udsolgt…

Ønsker du af og til at modtage spændende rejseberetninger og unikke tips fra mig? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar