Elizas blog

Har du allerede set disse nye opdagelser?

Den seneste tid har jeg haft travlt med at finde nye, unikke indkvarteringer til jer. Nedenstående indkvarteringer har jeg for nyligt tilføjet til min hjemmeside. Om du tager på ferie til Grækenland eller Spanien, disse indkvarteringer er hver især helt særlige og har deres egen atmosfære. De ligger alle lang væk fra mængden, men tæt på det lokale liv. Hvilken af disse nye opdagelser passer bedst til dig?

Hotel Spa Las Orquideas, Andalusien

Boutiquehotellet ejet af den halvfjerds år gamle Monika i Andalusien, er et levende kunstværk. Monika har rejst land og rige rundt på udkig efter de mest specielle ting. Når du træder indenfor, bemærker du det straks. Alt passer sammen, og hvert værelse har en ny overraskelse. Fra et bad på sølvfødder til livsstils malerier og kunstneriske senge. På Hotel Spa Las Orquideas er det ikke kun dine øjne, der får værdi for deres penge, men også resten af din krop. Hotellet byder på alle mulige faciliteter til at slappe af, herunder solarium, tyrkisk bad, jacuzzi og selvfølgelig en swimmingpool.

Agua Green, Sicilien

Er du klar til masser af fred og plads omkring dig? Så skal du uden tvivl tage et kig på Agua GreenSicilien. Agua Green er næsten som en lille park med en masse fritstående små huse. Hvert hus har store terrassedøre, som åbner op til en terrasse og stor have, så du næsten føler dig som i et med den omgivende natur. Herfra har du en smuk udsigt over bjergene i Val di Noto og længere ude i horisonten havet. Agua Green er det perfekte sted at slappe af og nyde den sicilianske sol. Du finder her en stor swimmingpool og en privat strand inden for gåafstand fra boligerne.

Chrisapella Country Houses, Zakynthos

Når vi snakker om nyt! Chrisapella Country Houses på den græske ø Zakynthos er lige åbnet for gæster. Villaerne i Chrisapella har fire værelser, alle med frisk og lyst interiør. Her er der plads til hele familien. Hver villa har også sin egen private swimmingpool! Foretrækker du en dukkert i havet? Stranden ligger i gåafstand fra villaerne, så du kan helt selv vælge hvor fødderne skal dyppes. Ejeren Dimitris har navngivet villaerne efter sine døtre, der begge er helt tossede med havet.

Casa Consolo, Algarve

Casa Consolo i Algarve følte jeg mig med det samme hjemme. Casa Consolo er et lille Bed & Breakfast, ejet af Frank og Anneke, som med glæde deler deres kærlighed til Portugal med dig og forkæler dig til den store guldmedalje. Der er tænkt på alt ned til mindste detalje: lækker morgenmad, skøn shampoo og badegel på værelset og sengene sørger for, at du får masser af Tornerosesøvn. Anneke fortalte mig, at Casa Consolo betyder ‘trøstens hus’. Udover at henvise til Annekes efternavn, er det lige præcis, hvad stedet gør ved dig: det virker helende på krop og sjæl og sørger for, at du bliver helt zen!

Vil du se endnu flere af mine nyeste opdagelser?

denne side har jeg samlet alle mine nyeste indkvarteringer for dette år. Hver måned kommer der nye indkvarteringer til, så hold øje med denne side, mine sociale medier og bloggen. Leder du efter en privat villa, så klik her. Eller vil du hellere besøge et sted perfekt for børnefamilien?

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar