Elizas blog

På ferie med børn: her kommer de ikke til at kede sig

Er der noget bedre, end at kunne se frem til en ferie med hele familien? Afslapning og kvalitetstid et sted i varmen, hvor børnene kan lege og hvor I kan nyde stilheden, den smukke natur og de lækreste mediterranske retter? Det kan være lidt svært at gennemskue, hvilke indkvarteringer, der passer til en familieferie. Derfor har jeg skrevet dette blogindlæg, så du let kan overskue, hvilke af mine indkvarteringer, der kan lægge grundlag for den bedste ferie, både for børn og voksne. Mine indkvarteringer tilbyder ofte et hav af plads, hvor de mindste kan løbe rundt samt en stor swimmingpool, hvor de kan plaske så meget de vil. Nogle af mine steder er endda bygget til børn i alle aldre: hvad med fx at sove i en hule eller at kunne hygge sig i køkkenhaven? Jeg har her samlet mine bedste indkvarteringer til en børnefamilieferie til dig.

Cuevas al Jatib, Andalusien

Hvad er nu mere eventyrligt end at sove en hule! Denne feriebolig i den spanske region Andalusien, gør mange børns drømme til virkelighed. Alle grotterne i Cuevas al Jatib er hugget ud i en stenhøj. Det er ikke kun værelserne, men også badet og bænken. For de små eventyrlystne er der et specielt rum, hvor de kan kravle rundt. Derudover er der en smuk, stor swimmingpool, hvor de kan plaske og lege. Om aftenen kan hele familien spise sammen i restauranten. Der er også masser at lave for de lidt større børn for de finder her egen hammam!

Cuevas al Jatib Cuevas al Jatib

Quinta do Marco, Algarve

Det bedste ved at være på ferie er, at kunne være uden for hele dagen. Ejerne af Quinta do Marco i Algarve har sørget for, at der er masser at lave udenfor. Super hyggeligt ved denne indkvartering er, at den har sin egen køkkenhave. Du kan her sammen med dine børn gå på grøntsags-, frugt- og urtejagt, som om aftenen bruges i den portugisiske restaurant til at tilberede dejlige retter. Her er også en swimmingpool med børnebassin til at lege i. Denne indkvartering har også specielle familierum med dobbeltseng og to enkeltsenge. De fleste familieværelser har en terrasse eller balkon med udsigt over poolen, så du kan holde øje med børnene.

 Quinta do Marco Quinta do Marco

Koules Estate, Kreta

Vil du opleve det græske landliv med børnene? Så er farverige Koules Estate på Kreta det rigtige sted. Koules Estate består af fem sten villaer med plads nok til hele familien. Hver villa har egen have med privat swimmingpool, som børnene helt sikkert vil synes om. I mellemtiden kan forældrene nyde den smukke udsigt over det omkringliggende landskab på terrassen. Børnene kan også løbe rundt på selve ejendommen, hvor de vil finde en køkkenhave og en lille legeplads.

Koules Estate Koules Estate

Fattoria Pagnana, Toscana

Er du mere til det italienske landskab og masser af dejlig pasta? Fattoria Pagnana ligger i landlige toskanske omgivelser, omgivet af vingårde og oliventræer. Her kommmer hverken de små eller de store til at kede sig. Indkvarteringen byder på to swimmingpooler, en tennisbane, en legeplads, en mini fodboldbane og en volleyboldbane. For de voksne arrangeres der hver uge vin- og olivenoliesmagning med hjemmedyrkede produkter!

 Fattoria Pagnana Fattoria Pagnana

Har du spørgsmål om ferier som børnefamilie?

Du sidder sikkert med en masse spørgsmål: Er der en barneseng? Hvor dyb er poolen? Serverer restauranten mad, som mit barn kan lide? Mine kollegaer sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål! De kan også hjælpe dig med at finde den perfekte ferie til dig og din familie. Ønsker du mere inspiration? Så læs denne blog om mine indkvarteringer med dyr.

Relaterede rejsebeskrivelser

2 Kommentarer

 • Svar
  Karina Top-Rasmussen
  12-01-2019

  Er det muligt med en rejse 10 dage i uge 29 og 30
  2 voksne og 2 børn incl bil, fly og lejlighed..

  Pool og en lejlighed hvor vi også kan lave mad

  Afgang fra Billund

  • Svar
   Eliza
   15-01-2019

   Hej Karina! Det er det i hvert fald. Vi sender dig lige en mail med nogle gode idéer. 🙂 KH, Eliza.

  Skriv en kommentar