Elizas blog

Min personlige pakkeliste til ferien

Lyksalighedsfølelsen ved en ferie begynder for mig allerede ved forberedelserne. Jeg elsker at skulle pakke min kuffert! Og stress før ferien har jeg aldrig mere takket være min praktiske pakkeliste, som jeg har lavet til mig selv efter mange års rejseerfaringer.

De vigtige ting

Selvfølgelig er der nogle ting, der skal være styr på. Passet er et af dem. Derfor kontrollerer jeg altid, allerede ved booking af ferien, om passet er gyldigt i rejseperioden. Mit kreditkort ligger altid på en fast plads, så jeg nemt kan finde det frem før afrejse. Det har jeg altid brug for, når jeg skal hente lejebilen ved ankomst, så det må jeg ikke glemme. Jeg medbringer:

 • Pas
 • Kreditkort
 • Flybilletter
 • Billejevoucher
 • Indkvarterings voucher
 • Rutebeskrivelse
 • Pung med kørekort og rejsevaluta

De praktiske ting

Og så er der alle de små ting, som skal huskes. Med denne liste er du på den sikre side!

 • Solcreme
 • Telefonoplader, en fuldt opladet telefon er altid en god idé, til at ringe til ejeren af indkvarteringen hvis jeg farer vild
 • Kamera, til at forevige de dejlige ferieminder
 • Tandbørste, den behøver ingen forklaring, vel?
 • Solbriller
 • Rejseguide, selvom jeg nu helst snakker med de lokale for de bedste tips!

Rejseapoteket

Det lyder måske indlysende, men glem ikke de medicinske fornødenheder. Noget så simpelt som et vabelplaster, kan redde en hel dag! Jeg medbringer følgende:

 • Plastre
 • Vabelplastre
 • medicin (antihistamin, hovedpinepiller, sugetabletter)
 • Rejse forbindingstaske
 • Myggespray
 • Lommeletter
 • Aftersun

Min personlige udrustning

Jeg har også en liste over personlige ting, som jeg medbringer på ferie. Denne del af pakkelisten er selvfølgelig individuel fra person til person, så om jeg virkelig kan hjælpe dig her er spørgsmålet… Men jeg kan måske inspirere dig. Da jeg for det meste rejser med fly og herefter en udlejningsbil, er jeg ikke afhængig af offentlig transport og begrænset til en rygsæk. Jeg kan derfor pakke rummeligt, hvilket også betyder, at jeg kan tage dejlig mange souvenirers og indkøb med hjem!

På min personlige liste står der bl.a.:

 • Min dejlig luftige og farverige sharon fra Malta
 • Masser af blade med god inspiration – eller til at vifte med på en varm dag!
 • Mit hammamhåndklæde
 • Solhat
 • Klip-klappere
 • Gode vandresko
 • Cardigan eller trøje til de kølige aftener
 • Badetøj

Rigtig dejlig ferie!

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar