Elizas blog

Fem restauranter i Barcelona, hvor du spiser tapas som en lokal

Ultimativ hygge, lyden af klinkende glas, de muntre farver på de små tallerkner, duften af hvidløg og charcuteri; mine sanser får fuld værdi for pengene under et besøg på en tapasrestaurant. Disse autentiske barer er centrum for bylivet i Barcelona. Her mødes lokalbefolkningen for at nyde alle mulige forskellige tapas efter en hård dags arbejde. Som turist vil du opleve det ægte Spanien på denne måde! Når du besøger Barcelona om sommeren, må disse restauranter ikke mangle på din to-do liste.

Tapas La Bona Sort

Tapas La Bona Sort er en hyggelig tapas restaurant i det livlige kvarter el Born. Restauranten er beliggende i en gammel bygning, men har et moderne touch på grund af interiøret. Menuen er bygget op i samme stil, med moderne variationer af klassiske tapas. Lækkert! De mange planter og lys giver restauranten en hyggelig atmosfære. Du kan spise indenfor, men det er også muligt at tage plads i den romantiske gårdhave.

Hvor: Carrer dels Carders, 12, 08003 Barcelona

Paco Meralgo

Paco Meralgo er en skjult perle lige udenfor centrum af Barcelona. Der kommer derfor næsten ingen turister her, kun lokalbefolkningen. Det bedste ved denne tapas-bar er det åbne køkken. Det er en fest at se de dygtige kokke i fuld gang. Råvarerne er lækre og tapaserne er lidt anderledes end normalt.

Hvor: Carrer de Muntaner, 171, 08036 Barcelona

Cal Pep

Cal Pep er en sand overraskelse! Når du træder indenfor på Cal Pep, ser det ud til at du befinder dig på en lille bar. Men når du går bagerst i baren, finder du en rigtig tapasrestaurant. Hvad der også gør Cal Pep spændende er, at de ikke har nogen menu. Tjenerne går rundt med forskellige tapas, og ved hver runde angiver du, om du spiser med eller ej. Dette er den bedste måde at opleve det ægte spanske køkken. Hvis du sætter dig i baren, kan du følge med i, hvordan de laver maden og snakke med tjenerne. Her kommer du hverken til at mangle mad eller god vin!

Hvor: Placa De Les Olles 8, 08003 Barcelona

 

Ciudad Condal

Ciudad Concal er et stort navn blandt catalonierne i Barcelona. Dette er stedet, hvor man kommer for en god drink, dejlige tapas og en god samtale. Du spiser ikke siddende her, men står i baren. Det er derfor altid fuldt og ret støjende. Her oplever du virkelig den løsslupne catalanske stemning.

Hvor: Rambla de Catalunya, 18, 08007 Barcelona

 

El Xampanyet

El Xampanet er også populær blandt de lokale. Der står endda nogle gange en kø ved døren. Uanset hvor længe du kommer til at vente, er det uden tvivl det værd. Her kan du nyde lækker spanske charcuteri, oste og det lækreste tomatbrød, du nogensinde har smagt. Mit tip: Bestil husets cava, den er ikke dyr og så er den meget velsmagende.

Hvor: Carrer de Montcada, 22, 08003 Barcelona

Ophold under din tapas-ferie til Barcelona

Når jeg er på ferie i Catalonien kan jeg godt lide at nyde storbyen om dagen og trække mig tilbage til rolige omgivelser om aftenen. Mine indkvarteringer Arianel la Bed & Breakfast og Masía Can Canal ligger henholdsvis 70 og 40 km fra Barcelona. Med din lejebil kommer du altså hurtigt ind til byen herfra. Ved Arianel la Bed & Breakfast kan du nyde jacuzzien og den fantastiske udsigt. Ved Masía Can Canal kan du nyde de autentiske og luksuriøse værelser midt i det grønne. Se også mine andre catalanske indkvarteringer her.

 

Kan du ikke vente til, du er i Barcelona? Her finder du opskrifter til at lave lækre hjemmelavede tapas mens du venter!

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar