Elizas blog
Lameriana Village

Romantiske boutique hoteller, hvor I kan nyde kvalitetstid sammen

Drømmer I om at komme lidt væk fra hverdagen sammen? At slappe af langt væk fra travlhed og masseturismen? Så er I kommet til det rette sted! Jeg har i denne blog fundet fire af mine mest populære, hyggelige og autentiske indkvarteringer specielt til jer og jeres næste romantiske get-away. Her kan I sammen nyde et glas vin med udsigt til Lazios grønne bakker eller slappe af i en jacuzzi på Kreta. Ved disse romantiske boutique hoteller hænger kærligheden i luften!

Podere Tina, Lazio

De italienske cypresser fører dig til den smukke landejendom Podere Tina. Dette romantiske boutique hotel er beliggende i Lazio og har en smuk udsigt over de omkringliggende bjerge og den inddæmmede sø, som ligger i nærheden. Overalt ved hotellet er der romantiske steder, hvor I kan sidde og nyde udsigten og den blomstrende have. Her kan I desuden nyde hjemmedyrkede grøntsager, den hjemmelavede olivenolie og vin, eller I kan deltage i et madlavningskursus, som ejerne gerne arrangerer for jer!

Lameriana Village, Kreta

Lameriana Village ligger midt i Kretas grønne bakker, omringet af oliventræer og vinranker. Ved dette afslappede sted står gæstfrihed og komfort centralt. I kan nyde jacuzzien sammen, hvorfra I har en fantastisk udsigt, og I kan hoppe i den dejligt kølende swimmingpool. Om aftenen kan I nyde de traditionelle retter i restauranten. Desuden arrangerer ejeren gerne vinsmagninger for jer.

Quinta do Tagus Village, Costa de Lisboa

Ved Quinta do Tagus Village nyder I godt af den unikke beliggenhed. Indkvarteringen er en gammel bygning, der er bygget om til en fantastisk quinta. Ved swimmingpoolen har du udsigt til den store flod og byen Lissabon i det fjerne. Især om aftenen er denne udsigt til hovedstaden helt fantastisk. I nærheden er der desuden masser af strande og hyggelige landsbyer, I kan besøge sammen.

Hotel ‘s Antigor, Mallorca

Mallorca finder I denne særlige indkvartering, Hotel ‘s Antigor. Denne landejendom har en romantisk atmosfære og stilfuldt indrettede værelser. Her er desuden en skøn swimmingpool med liggestole og parasoller. På øen er der også masser af skønne steder, I kan besøge. Husk at tage på opdagelse i de små landsbyer og romantiske bugter, når I besøger Mallorca.

For flere romantiske indkvarteringer, kan du læse min blog om mine fem smukkeste bryllupsrejser i Europa.

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar