Elizas blog
Gran Canaria

Skovbrande på Gran Canaria

Den spanske ø Gran Canaria er i øjeblikket ramt af alvorlige skovbrande. Det berørte område inkluderer Tejeda, Artenara og Gáldar. Ifølge myndighederne er 3.400 hektar naturområde allerede ødelagt af flammerne. På grund af tørke og vind er ilden svær at kontrollere, og mere end 700 brandmænd er på stedet for at bekæmpe branden. Jeg vil gerne informere dig yderligere om brandene på Gran Canaria.

Situationen ved mine indkvarteringer

Jeg kontaktede med det samme alle mine indkvarteringer på øen for at kontrollere den aktuelle situation. De fleste har ikke oplevet det store og nogen ingenting (nogle veje er lukket som en sikkerhedsforanstaltning) fra skovbranden. Mine kontakter i Tejada har informeret mig om, at branden endnu ikke har nået området omkring Parador de Cruz de Tejeda, men at dette område er blevet evakueret for en sikkerheds skyld. Det er endnu uklart, hvornår denne indkvartering vil være tilgængelig igen, men mine kolleger vil kontakte dig personligt, hvis du har bestilt en rejse til denne indkvartering.

Skal du snart rejse til Gran Canaria?

Hvis du snart skal afsted til en af mine indkvarteringer på Gran Canaria, så kan du forvente, at din rejse vil finde sted som planlagt – og vi holder nøje øje med situationen og udviklingen deraf. Hvis der er ændringer omkring din ferie, så vil mine kollegaer kontakte dig personligt. Hvis du har spørgsmål angående situationen, så kan du kontakte en af mine kollegaer. Du kan kontakte dem per telefon, 89 88 24 29, eller e-mail.

Kærlig hilsen,

Eliza

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar