Elizas blog
De vijf mooiste huwelijksreizen in Europa

De fem smukkeste bryllupsrejser i Europa

Når bryllupsrejse bliver nævnt, tænker mange mennesker på en tropisk destination. Men vidste du, at der i Europa, er lige så god mulighed for at finde luksussteder til at fejre sin bryllupsrejse? Og Middelhavet kan være ret romantisk…
En svømmetur i det azurblå hav på Zakynthos i selskab med de rolige havskildpadder, et glas cava i jacuzzien med udsigt over de Andalusiske bjerge, en græsk middag for to med udsigt over bakkerne med funklende lys fra de små hvide landsbyer. Jeg har samlet mine smukkeste bryllupsrejser, hvor du og din elskede rigtigt vil kunne nyde hinanden! Disse ferier er også perfekte til en romantisk get-away. Du kan drømme dig herhen…

Avdou Collection Suites, Kreta

Avdou Collection Suites ligger i den maleriske bjerglandsby Avdou. Landsbyen ligger på Kretas nordkyst i et roligt område. Spørger du ejeren Manos, er 2-værelses villaen superior med privat swimmingpool bedst egnet til en bryllupsrejse. Udsigt fra sengen, en hyggelig pejs og den private swimmingpool med utallige lys i bunden. Alt i denne villa udstråler luksus og romantik! Vil I sammen krydse noget af jeres bucket liste, kan I her i området paraglide med skøn udsigt! Sådan ser I Kreta i et nyt perspektiv.

The Urban Villa, Andalusien

Af mine smukkeste bryllupsrejser er dette i al hemmelighed min favorit. The Urban Villa er beliggende lige uden for travlheden af storbyen Marbella, højt oppe i bjergene. The King Suite er perfekt til nygifte og andre forelskede par, da denne luksus suite er udstyret med al komfort. Der er en stor dobbeltseng af mørkt egetræ, et rummeligt badeværelse med lækker bruseniche samt jacuzzi med udsigt over havet og bjergene. Hver morgen serverer ejeren Linda en morgenmadsbuffet, som også kan bringes til jeres private terrasse eller i sengen, hvis I ønsker det. Her kan I virkelig slappe af og nyde hinanden.

Hotel Kouros, Rhodos

Er dig og din partner vild med design? Så vil Hotel Kouros på Rhodos uden tvivl stå øverst på din ønskeliste. Hotellet er omhyggeligt dekoreret og hvert værelse har sin helt egen unikke stil. Det gælder også for den rummelige Golden Suite, som har en stor seng med et kæmpe karbad ved fodenden. Så romantisk! Fra sengen kigger du ud på din private swimmingpool og terrasse. Her kan I virkelig fejre jeres kærlighed med stil.

Apartements Lofos Soilis, Zakynthos

Holder i af azurblåt hav, skildpadder og smuk natur vil Apartments Lofos Soilis på Zakynthos være et godt valg. Stedet emmer af ro og romantik, og de grønne bakkeskråninger er fuldstændig i harmoni med det azurblå hav, som skimtes i det fjerne. Ejerne Petros og Vasilis serverer en dejlig morgenmad på terrassen ved poolen, med den mest fantastiske udsigt. I kan i familiens restaurant nede på stranden nyde et traditionelt græsk måltid. Lofos Soilos er en perfekt base, hvis I ønsker at udforske den smukke ø!

Quinta do Tagus, Costa de Lisboa

Holder I af autentiske oplevelser? Quinta do Tagus Village er en ældgammel quinta, som ejeren Tiago har forvandlet til en luksuriøs indkvartering. Her er roligt og værelserne kan tælles på to hænder. I kan her nyde freden og hinanden. Fra deluxe værelset har I om aftenen en romantisk udsigt over de funklende lys fra Lissabon.

Er du forelsket i disse smukke bryllupsrejser?

Ønsker du at booke en af disse skønne indkvarteringer til din bryllupsrejse? Så tag kontakt med mine kolleger først, eller angiv det i din booking. Ofte kan vi arrangere noget ekstra med ejeren, for at gøre jeres ferie endnu mere speciel!

Er I på udkig efter en indkvartering med en fantastisk restaurant? Så læs min blog med mine favoritte kulinariske indkvarteringer.

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar