Elizas blog
Caesars Gardens Hotel & Spa

Til gourmet-elskere! 5 indkvarteringer med en fantastisk restaurant

Ind i mellem føler jeg mig særligt heldig under mine rejser. Jeg falder over en indkvartering, der både er autentisk og hyggelig, men som også har en fantastisk restaurant! Mange af mine indkvarteringer har et sted, hvor du kan spise om aftenen, men nedenstående restauranter er helt særlige. Ved nogle af restauranterne kommer de lokale fra nær og fjern for at smage på det autentiske køkken. Andre restauranter er mere eksperimentelle og giver traditionelle retter et moderne twist. Kokkene sørger for, at du ikke går sulten i seng. Derimod vender du hjem med en ny særlig madoplevelse, som du sent vil glemme. Det kan ingen souvenir helt hamle op med, vel?

Villa Retiro – Spanien, Catalonien

Villa Retiros restaurant ligger mellem tropiske palmer, og chefkok Fran Lopez regerer over køkkenregionerne på så højt et gastronomisk niveau, at det her sted er min første feriebestemmelse med en Michelinstjerne! Alle retter er en spændende oplevelse af smagsindtryk og teksturer. Desuden er hver tallerken et helt lille kunstværk.

Villa Retiro Villa Retiros restaurant

Caesar’s Gardens Hotel & Spa – Grækenland, Rhodos

Er du vild med det græske køkken, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Caesar’s Garden Hotel & Spa står der traditionelle såvel som moderne retter på menukortet i den hyggelige restaurant. Her kan du både nyde en let frokost og et formfuldendt festmåltid. Og det bedste af det hele? Om søndagen står den på en hyggelig ‘Sea Food night’, hvor du kan nyde dagens lækre friske fangsk.

Caesar's Gardens Spa Retreat Caesar's Gardens Spa Retreat

Su Gologone – Italien, Sardinien

Øens lokale befolkning kommer fra fjern og nær for at besøge restauranten på Su Gologone. Om det så er den traditionelle, helstegte gris på spyd eller de autentiske fiskeretter; det hele smager bare superlækkert. Har du lyst til at vide mere om det sardinske køkken, så følg et af madlavningskurserne. Min favorit? Hvordan man bager et godt brød!

Su Gologone Hotel Su Gologones restaurant

S’Olivaret – Spanien, Mallorca

Hvis du har en lille smule kræsne smagsløg, så er s’Olivaret lige stedet for dig. Indkvarteringen huser én af Mallorcas allerbedste restauranter, hvor chefkokken giver det autentiske middelhavskøkken et moderne twist. Her kommer man ikke til at gå sulten i seng!

S'Olivaret S'Olivarets restaurant

Kapsaliana Village Hotel – Grækenland, Kreta

Hvis jeg havde mulighed for det, ville jeg spise på Kapsaliana Village Hotel hver eneste dag. Køkkenet anvender udelukkende økologiske råvarer fra lokale producenter, og maden nydes mellem de mange oliventræer med udsigt over havet. Men hvad gør dette sted helt specielt? Chefkokken Vasilis er vild med god mad, og det smager man i alle hans retter. Glæd dig ikke mindst til den fantastiske morgenmad!

Kapsaliana Village Hotel Kapsaliana Village Hotels restaurant

Uanset hvilket køkken eller hvilken stil du foretrækker, byder de ovenstående restauranter på en unik kulinær oplevelse. Derfor har jeg udnævnt disse og over 40 andre indkvarteringer til mine kulinariske ferier. Du kan genkende dem på den grønne citron på min hjemmeside. Ud over, eller i stedet for en god restaurant tilbyder disse indkvarteringer en kulinarisk oplevelse ved madlavningskurser, smagsoplevelser, urte- eller køkkenhaver, vinture eller særlige kulinariske aftener.

Vil du have mere kulinarisk inspiration? Læs da min rejseerfaring fra det Canariske køkken på Hotel San Roque!

Book din sommerferie nu

Mine bedste indkvarteringer med restaurant går som varmt brød! Vent derfor ikke for længe med at booke din kulinariske sommerferie.

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar