Elizas blog
På ferie i sidste øjeblik? Book en last minute ferie!

Fem vintersikre indkvarteringer med opvarmet pool

Der er intet så dejligt, som at bytte Danmark ud med en varm erstatning i vintermånederne. Jeg holder gerne ferie på Madeira eller Gran Canaria når der står vinter på kalenderen derhjemme. Her er temperaturerne stadig behaglige og ligger gerne omkring de 20°C. En svømmetur i havet er ofte for koldt. Heldigvis er der dog masser af ejere, som har tænkt på dette og sørget for at swimmingpoolen er opvarmet, så du kan tage en dukkert hele året rundt. Jeg har samlet mine bedste indkvarteringer med opvarmet pool til dig nedenfor.

Porto Bay Serra Golf – Madeira

Dette lille lyseblå slot er et sandt eventyr! Porto Bay Serra Golf  på Madeira har en luksuriøs indendørs pool, så du kan nyde en dejlig dukkert hele året rundt. Vil du varmes helt igennem? Dette sted har også en sauna!

Vintertemperatur på Madeira: 14-20°C

Hacienda Buen Suceso – Gran Canaria

Denne indkvartering på Gran Canaria er min favorit, hvis jeg virkelig vil forkæle mig selv. Du kan slappe af på Hacienda Buen Suceso i det tyrkiske dampbad, jacuzzien eller med en lækker massage. Derefter kan du svømme et par baner i den dejlig opvarmede swimmingpool. Denne historiske hacienda er det mest afslappede sted på hele øen.

Vintertemperatur på Gran Canaria: 15-23°C

Casa Orbeta – Alicante

Da jeg åbner døren ind til Casa Orbeta i spanske Alicante, bliver jeg rigtig dejligt overrasket. Hvor ser der bare hyggeligt ud! Jeg går videre og får en varm velkomst af en logrende hund, fulgt af ejeren Nancy. Sammen med sin mand forlod hun Belgien for at åbne dette sted og begynde på et spændende nyt kapitel i deres liv. Hun vidste at folk fra Nordeuropa sætter pris på varmen, så hun sørgede for en skøn opvarmet pool.

Vintertemperatur i Alicante: 11-20°C

Finca San Diego – Tenerife

Finca San DiegoTenerife er et helt specielt sted. Beliggenheden er fantastisk. Så langt øjet rækker, er fincaen omgivet af grønt, fra den blomstrende tropiske have til vinmarkerne, hvorfra der produceres skønne vine. Spring i den opvarmede pool og nyd den helt fænomenale udsigt over Atlanterhavet.

Vintertemperatur på Tenerife: 15-20°C

Colina da Faja – Madeira

Gæstfriheden og stemningen på Colinda da Fajas, fik mig med det samme til at føle mig som en fisk i vandet. Carlos har virkelig haft succes med at skabe hjemmelige omgivelser på den dejlige ø Madeira. Den lille swimmingpool er opvarmet, og er perfekt til en dukkert og til om aftenen at slå sig ned med en drink og nyde de pragtfulde udsigter.

Vintertemperatur på Madeira: 14-20°C

Hvor vil du gerne tage en nytårsdukkert?

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar