Elizas blog

Mine yndlingsstrande på Gran Canaria

I det fjerne ser jeg de mørke bjerge, og når jeg vender mig om den rå kystlinje med de sorte strande… Mine tanker vender tit tilbage til mine ture på Gran Canaria, og når jeg tænker tilbage kan jeg kun smile af lykke. Jeg har opdaget to smukke uspolerede strande på Gran Canaria, som jeg naturligvis gerne vil dele med dig.

Ørken følelse i klitterne i Maspalomas

Da ejeren Augustin fra Villa los Naranjos fortalte mig om de høje langstrakte klitter i Maspalomas var jeg straks solgt. Det måtte jeg se med mine egne øjne! Da jeg ankom til byen fulgte jeg skiltene i retning mod Playa de Maspalomas, og selvom Augustins’ historier var lovende, blev jeg stadig overrasket da jeg kravlede op i den første klitte. Så langt øjet rækker ser jeg endeløst gult sand. Her er så smukt, et stykke ørken ved havet. Jeg beslutter mig for at gå tilbage til byen og få noget at spise og vende tilbage til dette stykke ørken igen om aftenen, for at se solnedgangen. Det viste sig at være en rigtig god ide!

Vandretur til den hemmelige Playa de Güigüi

Augustin spurgte mig senere på dagen om jeg holder af eventyr. Selvfølgelig gør jeg det! Han forslog mig at besøge en strand, hvor det tager to timer at vandre derhen. Ifølge Augustin er Playa de Güigüi en af de få uspolerede strande på Gran Canaria. Efter en lang rejse rundt på øen kan jeg kun være enig med ham. Jeg er omgivet af sorte klipper og bjerge og på stranden foran mig er der ingen andre. Et kort øjeblik føles det som om jeg er på en øde ø. I det fjerne kan jeg skimte vulkanen El Teide på Tenerife. Naturen er her rå og ægte, præcis hvad jeg var på udkig efter!

Hvilke uspolerede strande er dine favoritter?

Relaterede rejsebeskrivelser

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar